Intellego technologies söker driven säljare med intresse för konsumentprodukter och FMCG.

Om jobbet

Intellego Technologies expanderar och söker nu dig som vill vara med oss i vår fortsatta utveckling. Du kommer att ansvara för försäljning av våra UV-indikatorer vilka idag säljs till några utav världens ledande konsumentföretag. Våra målgrupper är främst hudläkare,konsumentföretag och aktörer inom internationella konsument och kosmetikindusttrin. Du kommer att vara en nyckelperson i organisationen som aktivt bidrar till att bolaget uppnår sina uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål.

I ditt uppdrag kommer du att arbeta nära både våra befintliga kunder men också söka nya kunder internationellt, vilket kan medföra resor. Du kommer att utgå från Intellegos kontor i Stockholm. Som person är du driven och trivs med att arbeta självständigt och målmedvetet. Du planerar dina dagar på bästa sätt för att uppnå förväntat resultat. Du är expert på att skapa goda kundrelationer då kundmöten är en stor del av ditt arbete.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet från internationell försäljning.
  • Är målmedveten och resultatinriktad.
  • Har ett genuint intresse för Intellegos produkter och FMCG.
  • Hög social kompetens.
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga.
  • Är drivande och självgående.
  • Kan genomföra affärsförhandlingar på både svenska och engelska.

Har du erfarenhet från tidigare kontakter och införsäljning till internationella konsumentföretag ser vi det som meriterande.

Du kommer att rapportera till VD:n.

Vi kommer att erbjuda ett mycket utmanande och stimulerande arbete i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt och stora möjligheter att påverka utvecklingen.

 

Skicka er ansökan till: claes.lindahl@intellego-technologies.com